Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2021-01-03-om-18.10.41.png

Corona heeft bij veel mensen de manier waarop ze met alcohol omgaan veranderd. Sommigen drinken minder omdat een deel van hun sociaal leven is weggevallen. Anderen drinken net meer om zich thuis na het werk te ontspannen. 
Tournée Minérale is de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. De campagne roept alle Belgen op om in februari een maand lang geen alcohol te drinken.
Durf de uitdaging aangaan en op zoek te gaan naar andere manieren om te ontspannen of dingen te verwerken. Dat doet evenveel deugd en uiteindelijk voel je je er beter bij. Meer info kan je vinden op www.tourneeminerale.be. SUCCES!!!Je houd misschien ook van..